MedLearn söker yrkeslärare

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 500 anställda på 70 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se. Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet. Medlearn stärker nu sin position som komplett leverantör av utbildningar inom området med expansion inom yrkeshögskolan


Vill du undervisa i Sveriges mest spännande utbildningsform – yrkeshögskolan
 
MedLearn söker nu lärare till två av våra kurser (akut prehospital vuxen samt akut prehospital barn) i ambulanssjukvårdarutbildningen inom yrkeshögskolan. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och en utbildning i nära samarbete med branschen. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan.  
  
Tjänsten 
Utbildningen till ambulanssjukvårdare är på eftergymnasial yrkeshögskolenivå och 40 veckor lång. Våra studerande träffas 2 dagar per vecka i våra lokaler i Kista, Stockholm. Medlearn samarbetar med arbetsgivarna i Stockholm vad gäller praktiska delar såsom LIA (lärande i arbete) och körutbildning, med mera. Våra studerande är sedan tidigare erfarna undersköterskor. Du kommer att arbeta tillsammans med Medlearns utbildningsledare samt lärare på ambulanssjukvårdarutbildningen. 
Kurslängd för akut prehospital vuxen är 5 veckor och kursen akut prehospital barn är 4 veckor, exklusive för- och efterarbete.
 
Erfarenhet och egenskaper 
Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare eller sjuksköterska och som arbetat några år inom ambulanssjukvården. Pedagogisk utbildning samt erfarenhet från undervisning är meriterande. Du tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. 

Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt våra studerande samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar mycket med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha datorvana och behärska Office-programmen. 

Vi erbjuder 
Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern med starka värderingar som satsar på din kompetensutveckling, och arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Medlearn eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information
 
Tjänsten är en visstidsanställning under kursensgång. Kursen akut prehospital vuxen kommer genomföras under veckorna 46-50/2020 och akut prehospital barn genomförs under veckorna 01-04/2021.

Vid frågor om tjänsten kontakta yrkeshögskolechef, maria.virtanen@medlearn.se ; tfn. 070-7182538, alternativt utbildningsledare camilla.hedermo@medlearn.se ; tfn. 072-8349170. För frågor kring processen, maila: iris.rekrytering@iris.se.

Inför rekryteringsarbetet har MedLearn tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.

Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

 Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast den 31 augusti 2020. Urval och intervjuer sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan