Medlearn söker vårdlärare till Haparanda

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 430 MSEK och drygt 500 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se


Vi söker nu en vårdlärare till vår skola i Haparanda för att undervisa inom vård- och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan!
  
Dina arbetsuppgifter 
Du ansvarar för att planera, dokumentera och genomföra utbildningar inom vård- och omsorgsutbildning för vuxenelever på vår skola i Haparanda. Du kommer att arbeta självständigt men också arbeta i lag tillsammans med andra lärare inom regionen och även samverka med lärare runt om i landet. Tillsammans med kollegor kommer du arbeta för att utöka antalet elever på utbildningsorten. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov och sker i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner.  

Din profil 
Du har medicinsk kompetens samt erfarenhet av pedagogik och undervisning inom vårdområdet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ämnesintegrerad undervisning och formativ bedömning. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen.   

Som person är du strukturerad med ett starkt intresse för att leda, skapa relationer, och för att hjälpa människor att växa. Du är självständig och kommunikativ och du sätter fokus på elevens målsättning. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet, vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. 

Vi erbjuder 
Medlearn bedriver kontinuerlig pedagogisk utveckling för att fortsätta att vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett högt utvecklingstempo att utvecklas med som vårdlärare. 

Ytterligare information 
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid under ett våren 2018 till 2018-06-31. Tillträde i februari 2018.

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Magnus Börlin, 0707261436. För frågor kring processen, maila iris.rekrytering@iris.se.

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 november. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan