Medlearn söker specialpedagog till vår vuxenutbildning i Kungsbacka

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 430 MSEK och drygt 500 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se


Medlearn söker nu en specialpedagog till vår vuxenutbildning i Kungsbacka. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan!
 
TJÄNSTEN
I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för det specialpedagogiska arbetet vilket innefattar att arbeta integrerat med företagets pedagoger och språkstöd samt fungera som handledare och kvalificerad samtalspartner åt våra elever. Du har också ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet i verksamheten och arbetar nära ledning med skolutveckling. I din roll medverkar du till att eventuella stödbehov bland eleverna identifieras och du tillser att rätt åtgärder, metoder och pedagogiskt stöd ges till de elever som har behov av det. Du kommer att arbeta varierat med olika typer av utbildningar och uppdrag, t ex digitalt lärande, flexibel utbildning och lärlingsutbildning.   

Våra elever har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov och sker i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. Du kommer att arbeta i lag tillsammans med andra lärare på skolan och även samverka med kollegor runt om i landet. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare.

ERFARENHET OCH EGENSKAPER
Vi söker dig med examen inom specialpedagogik och gärna som behörig (legitimerad) lärare inom svenska. Du har flerårig erfarenhet som specialpedagog, erfarenhet av vårdsektorn är meriterande. Du tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver vidare att du har ett stort intresse för pedagogik, tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen.


Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning och omfattar deltid (50-100 %). Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast 21 april, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta vuxenutbildningschef Inger Shakarchi, tel: 070-772 93 21.

Ansökan