Medlearn söker yrkeslärare inom vård och omsorg

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité. Vill du arbeta som yrkeslärare och vara med och utveckla Medlearns utbildningsinsatser? Då är detta tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer i rollen som vård- och omsorgslärare för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Undervisning kommer att ske genom klassrumsundervisning men distansundervisning förekommer också. Du kommer att handleda och coacha eleverna utifrån en individuell studieplan mot dennes uppsatta mål. Samt att du får möjligheter att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet i Stockholm. 

Vi söker en lärare med placeringsort på Medlearns kontor i Flemmingsberg.

Din profil 
Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, samt ha ett genuint intresse för aktuell forskning. Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet i ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen på gymnasienivå. Det är meriterande om du har bakgrund som sjuksköterska med god medicinsk kompetens. Det är även meriterande om du har en bakgrund inom barn och fritid.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget. Vi värnar om en initiativrik och positiv företagskultur där alla ska känna arbetsglädje. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid upp till en heltid, tjänstens omfattningsgrad kan anpassas utifrån önskemål och situation. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Sirpa Piirainen på 08–50121596 eller sirpa.piirainen@medlearn.se. För frågor kring processen, kontakta: iris.rekrytering@iris.se.

Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan